Doula Marjaana doulailta synnytysvalmennuskurssi

Palvelut

Synnytysvalmennukset

Synnytykseen on erittäin tärkeä valmistautua. Näin sanovat myös kätilöt.

Minun on helpompi auttaa synnytysvalmennuksen käynyttä synnyttäjää saamaan toivomansa synnytyskokemus. Minun ei tarvitse käyttää niin paljoa aikaa eri vaihtoehtojen esittelyyn kipeälle synnyttäjälle, ja tuntuu että pääsemme nopeammin ”asiaan” eli tukemaan synnyttäjää ja seuraamaan äidin ja vauvan vointia. Jos äidillä on rentoutumistekniikat hallussa, hän tietää synnytyksen kulusta jne, tukeminen on kätilöllekin kevyempää kun synnyttäjä ei panikoi.

kätilö, HUS

Haluatko sinäkin, ettei sinun tarvitse yrittää opetella uutta supistusten väleissä vaan voisit keskittyä synnyttämiseen ja olon helpottamiseen?

Haluatko, että pystyt hyödyntämään kätilön ammattitaidon koko potentiaalin?

Sitten käy synnytysvalmennus!

Synnytyksen ABC kertoo sinulle perusteet sopivalla tarkkudella niin, että pystyt hyödyntämään kaikkia mahdollisia apukeinoja mitä sinulle on tarjolla ja saa kätilöiden ammattitaidon avuksesi synnytyksen aikana.

Jos aloitat valmistautumisen vasta synnytyksen aikana, niin se on jo liian myöhäistä, etkä todennäköisesti saa kaikkea apua hyödynnettyä. Tämä voi harmittaa jälkikäteen ja voi myös altistaa synnytyksen jälkeiselle masennukselle tai traumaattiselle synnytyskokemukselle.

Jos et pysty ymmärtämään mitä kätilö sinulle synnytyksen aikana puhuu, niin voit kokea, että ettei sinulla ole sananvaltaa synnytyksessä vaan joku myy päättää puolestasi. Tämäkin voi altistaa huonommalle synnytyskokemukselle kuin olisi tarpeen.

Synnytyksen ABC

Synnytyksen ABC synnytysvalmennus on rakennettu yhdessä vanhempien, neuvolan terveydenhoitajien ja kätilöiden kanssa sellaiseksi, että se antaa sinulle riittävästi tietoa synnytyksestä, mutta sinun ei tarvitse lukea itseäsi kätilöksi.

Saat selkeät perusteet synnytyksen kulusta, vaiheista ja hormoneista, jotka puolestaan ovat perusta kivunlievityksille ja toimenpiteille.

Ymmärtämällä perusteet, saat paremman synnytyskokemuksen kuin ilman tätä tietoa.

Synnytyksen ABC käy läpi perusteet, lääkkeelliset ja lääkkeettömät kivunlievitykset, yleisimmät toimenpiteet ja rutiinit. Saat kattavan kuvan erilaisista synnytyksistä ja laajan työkalupakin käyttöösi synnytyksen aikana.

Synnytys epiduraalilla

Oletko suunnitellut ottavasti epiduraalin tai jonkun toisen puudutteen?

Sitten Synnytys epiduraalilla on juuri sinulle tehty synnytysvalmennus.

Yli 70% synnytäjistä käyttää epiduraalia, joten sen vuoksi teille on tehty aivan oma synnytysvalmennus.

Synnytys epiduraalilla kurssilla käydään läpi mikä epiduraali on, milloin sen saa, mitä sen saamiseen liittyy ja miten pärjäät synnytyksen aikana siihen asti, että voit saada epiduraalin. Kurssilla saat tietoa miten minimoit epiduraalin riskit ja edistät synnytystä myös epiduraalin aikana.

Henkilökohtainen synnytysvalmennus

Henkilökohtainen synnytysvalmennus on noin 2,5h pitkä valmennus, missä käydään läpi synnytyksen perusteet ja keskitytään sinun valitsemiin aiheisiin syvemmin.

Henkilökohtainen valmennus sisältää myös Synnytyksen ABC tai Synnytys epiduraalilla synnytysvalmennuksen verkkokurssit.

Doulapalvelut

Doulapalveluita on tarjolla niin odotusaikaan kuin synnytykseen.

Doulesin doula Marjaana Siivola on sertifoitu doula ja hän on toiminut doulana vuodesta 2012 lähtien.

Tutustu doulasivulta esimerkkidoulapaketteihin. Niitä voidaan muokata sinun tarpeisiin sopivaksi. Ota yhteyttä [email protected]

TENS-laitteen vuokraus

Vuokraan useita Elle tens-laitteita synnytyksessä hyödynnettäväksi.

Vuokrausaika on 4 viikkoa.