Espoon sairaala synnäri360 esittely

Espoon sairaala

Current Status
Not Enrolled
Price
9,90
Get Started

Tervetuloa tutustumaan Espoon sairaalaan 360 kierroksen avulla!

Kierros on jaettu kolmeen osaan.

  1. sairaalan pääovelta synnytysosaston ovelle
  2. kierros synnytysosastolla
  3. kierros vuodeosastolla

Helpotti tosi paljon kun ei ole koskaan synnärillä käynyt ja sinne kuitenkin pitäisi sitten tosipaikan tullen osata suunnistaa. Esimerkiksi maininnat yön aikaisista poikkeavista toimintatavoista olivat hyödylliset ja muutenkin kiva nähdä mihin on menossa.

Espoon sairaala synnäri360 esittely
Ensimmäinen kierros lähtee pääovelta synnytysosastolle.

Mikä on Synnäri360 ja miten se toimii?

Synnäri360 on virtuaalinen kierros synnytyssairaalaan. Se koostuu kuvista, joissa voit katsella ympärillesi 360 astetta.

Voit kääntää kuvaa joko liikuttamalla laitetta tai sormella/hiirellä liikuttaen tai valikon toimintoja hyväksi käyttäen.

Tuntuu paremmalta itse lähteä sairaalaan synnyttämään kun on nähnyt sairaalan tilat etukäteen, niin osaa itse ajatella itsensä sinne synnyttämään.

Tule tutustumaan synnytysosastolle!

Voit liikkua kuvasta toiseen kierroksen sisällä ja kuvissa on myös lisätietoa eri toiminnoista ja tarjolla olevista mahdollisuuksista. Tervetuloa!

Itselläni ainakin on mukavampi olo, kun tiedän hieman odottaa, millaista synnytys- ja vuodeosastolla on ja saa vastauksia pieniin käytännön kysymyksiin. Oli mukava nähdä että on jääkaappeja missä on välipalaa tai voi säilyttää omia eväitä, mikro, jossa lämmittää lämpöpussia jne.