TENS synnytyksessä

Elle TENS

TENS-laitteen vuokraus synnytykseen

  • Helpota supistuksia Elle TENS -laitteella
  • Vähentää supistuksen koettua kipua

Elle TENS-laite

Doules vuokraa Elle TENS-laitteita synnytyksen kivunlievitykseen. Tässä synnytykseen suunnitellussa TENS-laitteessa on erikoisuutena “supistusnappi”, jota painamalla laitteen antama sähköimpulssi muuttuu niin, että se toimii paremmin supistusten kivunlievittäjänä. Tämä kivunlievitys on yleisesti käytössä mm. Briteissä. Lisätietoa laitteesta valmistajan sivuilta.

Vuokraus 40e/4viikkoa.  TENS-laite sijaitsee Espoossa Karhusuolla n 3 km päässä Jorvista ja Espoon IKEAsta.

Varmista AINA laitteen saatavuus ennen vuokrauksen maksamista osoitteesta [email protected] 
Kun saat vahvistuksen vapaasta laitteesta, pidän sen noin vuorokauden sinulle varattuna. Vahvistat varauksen maksamalla laiteen vuokrauksen tämän sivuston kautta. Ilmoita, jos vuokraat postituksella, että osaan varata kolme päivää ennen varauksen alkua lähettämiselle. 
TENS kannattaa vuokrata mahdollisimman pian, yleensä varaukset ovat täynnä noin 2-3 kk etukäteen, mutta aina voi kysellä myös peruutuksia.

Vuokraa TENS

Vuokraa TENS postituksella

 

Vuokrausehdot: Doules (Y-tunnus 2506014-9) vuokraa synnytykseen tarkoitettuja kaksikanavaisia Elle Babycare TENS -laitteita. Vuokra-aika alkaa kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa ja laite palautetaan mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa lasketun ajan jälkeen. Mikäli synnytys näyttää menevän yli rv 42+0, ota yhteyttä niin vuokra-aikaa jatketaan veloituksetta synnytykseen asti.

Mikäli haluat laitteen vuokralle jo aiemmin tai vaikka hyödyntää sitä myös jälkisupistuksiin, on ylimääräisen vuokraviikon hinta 10 €. Ylimääräiset viikot kannattaa varata etukäteen, sillä lyhyellä varoitusajalla laite ei välttämättä ole enää vapaana ennen ja jälkeen perusvuokra-aikasi.

Laitetta on turvallista käyttää raskausviikosta 37+0 alkaen. Laitetta ei tule käyttää, mikäli sinulla on sydämentahdistin, sydänsairaus tai epilepsia. Jos olet vähänkään epävarma laitteen sopivuudesta, ota yhteyttä lääkäriisi ennen käyttöä.

Vuokra-aika varataan sinulle vuokramaksun saapumisen jälkeen. Tarkistathan saatavuuden ennen maksamista. Vuokraa ei palauteta, vaikka laitetta ei käytettäisikään. Vuokraaja sitoutuu tutustumaan laitteen vuokraehtoihin ja käyttöohjeeseen tarkoin.

Vuokraus on henkilökohtainen. Laitetta saa käyttää vain laitteen varannut henkilö. Laite ja sen toimivuus tarkistetaan aina vuokrauksien välillä. Mikäli kuitenkin havaitset jotain puutteita, olethan yhteydessä välittömästi. Elektrodit ovat henkilökohtaiset eli saat laitteen mukana avaamattoman pakkauksen. Ne kuitenkin tarttuvat ihoon uudestaan, mikäli haluat testata laitetta ennen synnytyksen käynnistymistä tai kesken synnytyksen otat ne pois esim. suihkun ajaksi.

Jos laite palautuu vahingoittuneena tai sitä ei palauteta lainkaan, tulee vuokraajan maksaa uutta laitetta vastaava summa (100,00 €). Mikäli jokin osa puuttuu, sovitaan korvauksesta tapauskohtaisesti. Mikäli otit varaparistot käyttöön, ilmoitathan siitä laitetta palauttaessasi. Sinun ei tarvitse hankkia uusia varaparistoja. Mikäli laite palautetaan myöhässä, peritään myöhästymisestä 15 € jokaista alkavaa viikkoa kohden.

Vuokrahintaan 40 € kuuluu tens-laite ja kaulahihna säilytyspussukka kaksi johtoa + varajohto, elektrodipaketti, paristot ja varaparistot sekä suomenkieliset ja englanninkieliset käyttöohjeet.

Tarkista ennen palautusta, että kaikki osat ovat pakkauksessa! Käytettyjä elektrodeja ei palauteta laitteen mukana.