TENS synnytyksessä

Elle TENS

TENS-laitteen vuokraus synnytykseen

  • TENS-laitteella voit vähentää supistuksesta koettua kipua
  • TENS-laite vähentää kivun tuntemusta ja edistää hyvänolontunnetta synnytyksen aikana
 
 

Elle TENS-laite

Doules vuokraa Elle TENS-laitteita synnytyksen kivunlievitykseen. Tässä synnytykseen suunnitellussa TENS-laitteessa on erikoisuutena “supistusnappi”, jota painamalla laitteen antama sähköimpulssi muuttuu niin, että se toimii paremmin supistusten kivunlievittäjänä. Tämä kivunlievitys on yleisesti käytössä mm. Briteissä. Lisätietoa laitteesta valmistajan sivuilta.

Vuokraus 40e/4viikkoa.  TENS-laite sijaitsee Espoossa Karhusuolla n 3 km päässä Jorvista ja Espoon IKEAsta.

Varmista AINA laitteen saatavuus ennen vuokrauksen maksamista osoitteesta [email protected] Alla olevasta kalenterista näet suuntaa-antavasti varauksen mahdollisuuden. Vuokrausten välille pyritään jättämään muutamia päiviä aikaa laitteen liikkumiseen ja huoltamiseen.
Kun saat vahvistuksen vapaasta laitteesta, pidän sen noin vuorokauden sinulle varattuna. Vahvistat varauksen maksamalla laiteen vuokrauksen tämän sivuston kautta. 

Vuokraa TENS tästä

Vuokrausehdot: Doules (Y-tunnus 2506014-9) vuokraa synnytykseen tarkoitettuja kaksikanavaisia Elle Babycare TENS -laitteita. Vuokra-aika alkaa kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa ja laite palautetaan mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa lasketun ajan jälkeen. Mikäli synnytys näyttää menevän yli rv 42+0, ota yhteyttä niin vuokra-aikaa jatketaan veloituksetta synnytykseen asti.

Mikäli haluat laitteen vuokralle jo aiemmin tai vaikka hyödyntää sitä myös jälkisupistuksiin, on ylimääräisen vuokraviikon hinta 10 €. Ylimääräiset viikot kannattaa varata etukäteen, sillä lyhyellä varoitusajalla laite ei välttämättä ole enää vapaana ennen ja jälkeen perusvuokra-aikasi.

Laitetta on turvallista käyttää raskausviikosta 37+0 alkaen. Laitetta ei tule käyttää, mikäli sinulla on sydämentahdistin, sydänsairaus tai epilepsia. Jos olet vähänkään epävarma laitteen sopivuudesta, ota yhteyttä lääkäriisi ennen käyttöä.

Vuokra-aika varataan sinulle vuokramaksun saapumisen jälkeen. Tarkistathan saatavuuden ennen maksamista. Vuokraa ei palauteta, vaikka laitetta ei käytettäisikään. Vuokraaja sitoutuu tutustumaan laitteen vuokraehtoihin ja käyttöohjeeseen tarkoin.

Vuokraus on henkilökohtainen. Laitetta saa käyttää vain laitteen varannut henkilö. Laite ja sen toimivuus tarkistetaan aina vuokrauksien välillä. Mikäli kuitenkin havaitset jotain puutteita, olethan yhteydessä välittömästi. Elektrodit ovat henkilökohtaiset eli saat laitteen mukana avaamattoman pakkauksen. Ne kuitenkin tarttuvat ihoon uudestaan, mikäli haluat testata laitetta ennen synnytyksen käynnistymistä tai kesken synnytyksen otat ne pois esim. suihkun ajaksi.

Jos laite palautuu vahingoittuneena tai sitä ei palauteta lainkaan, tulee vuokraajan maksaa uutta laitetta vastaava summa (100,00 €). Mikäli jokin osa puuttuu, sovitaan korvauksesta tapauskohtaisesti. Mikäli otit varaparistot käyttöön, ilmoitathan siitä laitetta palauttaessasi. Sinun ei tarvitse hankkia uusia varaparistoja. Mikäli laite palautetaan myöhässä, peritään myöhästymisestä 15 € jokaista alkavaa viikkoa kohden.

Vuokrahintaan 40 € kuuluu tens-laite ja kaulahihna säilytyspussukka kaksi johtoa + varajohto, elektrodipaketti, paristot ja varaparistot ja englanninkieliset käyttöohjeet.

Tarkista ennen palautusta, että kaikki osat ovat pakkauksessa! Käytettyjä elektrodeja ei palauteta laitteen mukana.

ElleTENS user manual

ElleTENSPlus user manual

TENS-laitteita on kolme vuokrattavana ja tästä kalenterista näet niiden vuokraustilanteen. Jos koko ajallesi on enintään kaksi laitetta vuokrattu, niin ajankohta on todennäköisesti vapaana. Siinä tapauksessa varmista vapaana oleminen vielä osoitteesta [email protected] Maksa vuokraus vasta sen jälkeen, kun vuokra-aika on vahvistettu.