Synnytyksen ABC

Current Status
Not Enrolled
Price
49
Get Started

Tervetuloa Synnytyksen ABC:n verkkokurssille!

Kurssi koostuu viidestä osiosta:

  1. Synnytyksen perusteet
  2. Synnytys lähestyy
  3. Synnytyksen aikana
  4. Sairaalassa
  5. Synnytyksen jälkeen

Suosittelen käymään kaikki kurssin osiot, sillä riippumatta minkälaista synnytystä toivot, elämä voi tuoda eteesi toisenlaisen synnytyksen. Sen vuoksi olisi tärkeä ymmärtää erilaisia synnytyksiä, jolloin pystyt sujuvammin muuttamaan omia tavoitteitasi muuttuneen tilanteen mukaan.

Joskus odotusaikana on vaikea miettiä synnytyksen jälkeistä elämää, mutta lapsivuodeaikaankin olisi hyvä tutustua jo ennen synnytystä. Käy ainakin pääpiirteittäin selaamassa viimeinenkin osio, että tiedät mitä tietoa sieltä löytyy ja osaat tulla takaisin kurssille vaikka synnytyksen jälkeen.

Zoom tapaamiset

Kurssiin sisältyy kurssilaisten yhteiset Zoom-tapaamiset, joiden ajankohdan löydät kurssin alusta. Tervetuloa niihin keskustelemaan ja kysymään mielessä pyöriviä kysymyksiä.

Kurssitunnuksesi on voimassa 9 kk.

Yksittäiset sisältökohdat löytyvät tästä alta ja voit hypätä suoraan sinne, mihin viimeksi jäit.

Olen Marjaana Siivola ja toimin valmentajanasi tällä kurssilla. Olen DI, tutkija ja tekniikan lisensiaatti sekä käynyt CAPPAn, LAMAZEn ja HypnoBirhting Instituten synnytysvalmentajakurssit. Olen myös sertifioitu doula, doulakouluttaja, ammattiopettaja sekä verkkopedagogi. Yhdistän näitä eri osaamisia tällä kurssilla, jota olen tehnyt yhdessä kätilöiden kanssa.

Jos haluat ottaa yhteyttä, niin laita minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Kurssi Content

Expand All