Haluatko hyvän synnytyskokemuksen? Hanki tietoa niin synnytyksessä tapahtuvasta kehon toiminnasta kuin tarjolla olevista kivunlievityksistä etukäteen.

Synnytyskokemus on paljon kiinni siitä tiedosta mitä sinulla on jo ennen synnytystä. Omista odotuksista ja olettamuksista. Synnytyksen aikana kätilön on hankala opettaa sinulle uutta tietoa ja ystävien vahvat kokemukset voivat ohjata sinun synnytystäsi, vaikka se ei ehkä ole juuri sinulle sopivin tapa synnyttää. Tämän valmennuksen avulla pystyt laajemmin käyttämään eri menetelmiä oman olosi parantamiseen niin kotona kuin sairaalassa. Se tekee synnytyksestä sinun näköisesi ja osaat mukautua paremmin muuttuviin tilanteisiin.

Synnytysvalmennus verkkokurssina on helppo ja nopea tapa saada tietoa synnytyksestä. Se on käytettävissä siinä raskauden vaiheessa, kun sinä haluat.  Voit osallistua verkkokurssille niin tabletilla, puhelimella kuin tietokoneella juuri silloin, kun se sinulle sopii.

  • Miten synnytykseen voi valmistautua suunnittelematta sitä liikaa
  • Synnytyksen kulku ja hormonit
  • Luonnolliset ja lääkkeelliset kivunlievitykset
  • Yleisimmin synnytyksen hoidossa käytetyt lääkkeet ja toimenpiteet
  • Vauvan ensihoito, imetys, synnyttäjän palautuminen yms.

Ymmärtämällä synnytyksen vaiheet voit vähentää synnytykseen liittyvää jännistystä tai synnytyspelkoa ja opit edistämään omaa synnytystäsi.

Aloita oma valmistautumisesi tästä!

Synnytyksen abc perhonen valkoinen pohja

Tule lukemaan lisää Synnytyksen ABC:n sivujen ja blogien kautta

 

Tässä Synnytyksen ABC:n asiakkaiden ajatuksia valmennuksesta:

“Materiaalissa oli hyvää ja selkeää tietoa synnytyksen kulusta lyhyesti ja ytimekkäästi. Paljon siellä on toki asiaa, muttemme yritänytkään muistaa kaikkea ennen puhelinkeskustelua. Tuntuu, että tämä tietopaketti on ollut vielä omiaan lisämään luottamusta synnytykseen tässä ihan h-hetken lähestyessä.” 
Äiti, kolmas synnytys, Hyvinkää

“Tsekkasin synnytysvalmennusmatskut netissä ja vaikutti tosi hyvältä tiivistelmältä. Käytiin Helsingin kaupungin perhevalmennuskurssilla ja moni asia on tuttu siitä, mutta tässäpä oli siitä kurssilta puuttuvat ”handoutit” + insinöörin & tutkijan tarkkuudella kasattuja tärkeitä listauksia, joita olin jo ehtinyt muusta tietotulvasta kaivata. Ja hyviä linkkejä eteenpäin. Suurkiitos!
Isä, ensimmäinen tulossa

Pelkopoliäidin kumppanin kommentti valmennuksesta:
“Jos kaikki tämä olisi tiedetty jo ennen raskautta, olisimme päässeet paljon helpommalla! Nyt ymmärrämme miksi kehoittavat olemaan pitkään kotona ja saimme työkaluja miten toimia.”
Isä, ensimmäinen tulossa

synnytysvalmennettava
“Elämässä ei pidä pelätä mitään. Pitää vain yrittää ymmärtää “ ~Marie Curie

Tämä synnytysvalmennus tukee neuvolan perhevalmennusta ja sopii kaikille vanhemmille. Valmennuksessa saatte juuri teidän tilanteeseenne liittyvää tietoa ilman painotusta mihinkään erityiseen tapaan synnyttää.

Yksityinen synnytysvalmennus voidaan pitää myös englanniksi ja siihen voidaan sisällyttää tietoa miten suomalainen synnytyskulttuuri toimii.

Osta synnytysvalmennus nyt!

Lisätietoa palvelusta saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen marjaana@doules.fi.

Minuun voit tutustua mm. kuuntelemalla Väestöliiton Perheaikaa.fi-sivustolla pitämäni englanninkielinen nettiluento Childbirth in Finland.

Henkilökohtainen valmennus

Synnytyksen ABC -valmennuksen voit saada myös henkilökohtaisena valmennuksena. Valmennus sisältää 2h keskustelun haluamastasi aiheesta (esim. keskustellaan tilanteestasi ja miten se vaikuttaa synnytykseen ja mahdollisuuksiisi, keskustellaan edellisestä synnytyksestäsi tai mietitään miten tukihenkilö voi tukea sinua). Valmennus voidaan käydä kasvotusten Espoossa, puhelimitse, Skypen tai Hangoutsin välityksellä. Puhelimitse toteutettuna voidaan keskustella kaiuttimen kautta, niin sinä ja tukihenkilösi molemmat kuulevat.

Voit ostaa sen nettikaupan kautta tai olla yhteydessä Marjaanaan marjaana@doules.fi ja voimme sopia sinulle sopivan ajankohdan.

Synnytysvalmennus ulkomailla

Synnytyksen ABC valmennuksen voi käydä myös ulkomailta käsin. Valmennuksessa käydään perustietojen lisäksi läpi miten synnytyksen hoitaminen voi vaihdella eri maissa ja mitä raskaana olevan kannattaa ottaa huomioon hoitavan tahon valinnassa. Synnytysvalmennuksen saa myös englanniksi.

Synnytysvalmennuksen saa varattua lähettämällä viestin osoitteeseen marjaana@doules.fi

Synnytys Epiduraalilla

Nyt uutena tarjolla myös erityinen synnytysvalmennus sinulle, jonka ensisijainen kivunlievitystoive on epiduraalipuudute. Opi kätilöiden vinkkien kautta miten synnytykseen kannattaa valmistautua silloin, kun haluat epiduraalipuudutteen. Lisää Synnytys epiduraalilla -valmennuksesta Synnytyksen ABC:n sivuilta.

Tule Synnytys Epiduraalilla kurssille tästä!

Synnytysmentorointi

Jos doulan mukaan ottaminen tuntuu liian suurelta, mutta synnytysvalmennus ei tuo riittävästi mielenrauhaa, niin sinun kannattaa tulla mentoroitavaksi synnytysvalmentajalle.

Synnytysmentori keskustelee kanssasi mielessä pyörivistä kysymyksistä ja auttaa sinua löytämään oman polkusi kohti synnytystä. Lisää synnytysmentoroinnista Synnytyksen ABC:n sivuilta.

‎”Jos en tiedä mitä vaihtoehtoja minulla on, minulla ei ole niitä.”
~ Diana Korte