Synnytysvalmennus

  • Käyttäjälähtöinen valmennus, missä on kuultu odottajia ja synnyttäneitä sekä heidän tarpeitaan
  • Parempi alku perheellesi valmistautumalla
  • Erinomainen myös tukihenkilölle
  • Ihanaa, kun valmistaudut synnytykseesi!

Synnytykseen valmistautuminen on yhä tärkeämpää tehdä itse, sillä neuvolan perhevalmennuksen synnytysvalmennus pienenee jatkuvasti.

80% kätilöistä on sitä mieltä, että synnyttäjät eivät valmistaudu riittävästi ja sillä on vaikutuksia synnytyksen kulkuun. Olethan Sinä siinä porukassa, jotka valmistautuvat elämänsä tärkeimpään tapahtumaan!

Jokaisen olisi tärkeää ymmärtää synnytyksen perusteet (vaiheet, eteneminen, kivunlievitykset, rutiinit ja yleisimmät toimenpiteet) ennen kuin menee synnyttämään.

Kätilötkin kipuilevat valmistautumattomien kanssa, sillä synnytyksen aikana ei pystytä enää pitämään valmennusta, sillä synnyttäjällä on kaikki työ keskittyä synnyttämiseen. Silloin uuden oppiminen on hankalaa.

Nyt tarjolla on synnytysvalmennuksen verkkokursseja, jotka ehdit käydä tarvittaessa nopeastikin, mutta mielummin aloita valmistautuminen hyvissä ajoin, noin raskausviikolla 30. Näin sinulla on aikaa käydä synnytysvalmennus rauhassa ja ehdit pohtia omia toiveita synnytykseen liittyen sekä keskustella synnytysvalmentajan kanssa.

Tarjolla on myös henkilökohtaisia valmennuksia fyysisesti pk-seudulla tai Skypen tai puhelimen kautta sovitusti.

Synnytysvalmennukset

Lisätietoa synnytysvalmennuksista

Blogissa

Paras alku perheellesi