TENS-laitteen vuokraus

TENS-laitteen vuokraus synnytykseen. Vuokra-aika 4 viikkoa. 

Tarkista laitteen saatavuus osoitteesta [email protected] ennen vuokrauksen maksamista. 

45,00  sis. ALV 24%

Elle TENS-laitteen vuokraus (sis. ALV)

Varaathan TENS-laitteen ensin Marjaanalta osoitteesta [email protected], että voit olla varma, että laite on käytettävissä. Vuokra-aika on 4 viikkoa. Laite on noudettavissa Espoon Karhusuolta (n 3 km Jorvista ja Espoon IKEAsta).

Vuokrausehdot:

Doules (Y-tunnus 2506014-9) vuokraa synnytykseen tarkoitettuja kaksikanavaisia Elle Babycare TENS -laitteita. Vuokra-aika alkaa kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa ja laite palautetaan mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa lasketun ajan jälkeen. Mikäli synnytys näyttää menevän yli rv 42+0, ota yhteyttä niin vuokra-aikaa jatketaan synnytykseen asti, jos laite on vapaana. Mikäli haluat laitteen vuokralle jo aiemmin tai vaikka hyödyntää sitä myös jälkisupistuksiin, on ylimääräisen vuokraviikon hinta 10 €. Ylimääräiset viikot kannattaa varata etukäteen, sillä lyhyellä varoitusajalla laite ei välttämättä ole enää vapaana ennen ja jälkeen perusvuokra-aikasi.

Laitetta on turvallista käyttää raskausviikosta 37+0 alkaen. Laitetta ei tule käyttää, mikäli sinulla on sydämentahdistin, sydänsairaus tai epilepsia. Jos olet vähänkään epävarma laitteen sopivuudesta, ota yhteyttä lääkäriisi ennen käyttöä.

Vuokra-aika varataan vuokramaksun saapumisen jälkeen. Tarkistathan saatavuuden ennen maksamista. Jos maksat vuokran kysymättä saatavuutta, eikä laitetta ole vapaana tarvitsemallesi ajalle, vuokrahinta palautetaan vähennettynä 10€ käsittelykuluilla.

Vuokraa ei palauteta, vaikka laitetta ei käytettäisikään.

Vuokraaja sitoutuu tutustumaan laitteen vuokraehtoihin ja käyttöohjeeseen tarkoin. Vuokra on henkilökohtainen. Laitetta saa käyttää vain laitteen varannut henkilö.

Laite ja sen toimivuus tarkistetaan aina vuokrauksien välillä. Mikäli kuitenkin havaitset jotain puutteita, olethan yhteydessä välittömästi. Elektrodit ovat henkilökohtaiset eli saat laitteen mukana avaamattoman pakkauksen. Ne kuitenkin tarttuvat ihoon uudestaan, mikäli haluat testata laitetta ennen synnytyksen käynnistymistä tai kesken synnytyksen otat ne pois esim. suihkun ajaksi.

Jos laite palautuu vahingoittuneena tai sitä ei palauteta lainkaan, tulee vuokraajan maksaa uutta laitetta vastaava summa (94,00 €). Mikäli jokin osa puuttuu, sovitaan korvauksesta tapauskohtaisesti. Mikäli otit varaparistot käyttöön, ilmoitathan siitä laitetta palauttaessasi. Sinun ei tarvitse hankkia uusia varaparistoja.

Mikäli laite palautetaan myöhässä, peritään myöhästymisestä 15 € jokaista alkavaa viikkoa kohden.

Vuokrahintaan 40 € kuuluu tens-laite ja kaulahihna säilytyspussukka kaksi johtoa + varajohto elektrodipaketti paristot ja varaparistot sekä käyttöohjeet.

Tarkista ennen palautusta, että kaikki osat ovat pakkauksessa! Käytettyjä elektrodeja ei palauteta laitteen mukana.

Elle TENS