asiakaspalaute valmennuksesta

Synnytysvalmennus

Synnytyksen ABC synnytysvalmennuskurssi

Synnytyksen ABC tarjoaa neutraalia tietoa ja sopii niin lääkkettömiä kuin lääkkeellisiä kivunlievityksiä käyttävälle. Synnytyksen ABC tarjoaa tietoa näistä kaikista ja auttaa sinua tekemään hyviä valintoja synnytyksen aikana riippuen synnytyksen etenemisestä.

Synnytys epiduraalilla

Synnytys epiduraalilla -kurssi sopii sinulle, joka todennäköisesti otat epiduraalin tai jonkun muun puudutteen synnytyksen aikana. Tällä kurssilla käydään synnytystä läpi siitä lähtökohdasta, että epiduraali otetaan ja yritetään optimoida sen ajankohtaa.

Koskaan epiduraalia ei saa heti ensimmäisten supistusten aikana, joten sen vuoksi myös epiduraalin ottavien kannattaa ehdottomasti valmistautua synnytykseen. Näin pystyt optimoimaan saamasi hyödyt ja pystyt vähentämään epiduraalin haittoja.

Tällä kurssilla ei mustamaalata lääkkeellistä kivunleivitystä vaan autetaan sinua saamaan niistä mahdollisimman suuri hyöty irti.

Verkkokurssit joustavat

Nämä synnytysvalmennuskurssit ovat tarjolla sinulle 24/7. Saat kurssin heti käyttöösi ja pääset opiskelemaan juuri silloin, kun sinulle sopii.

Henkilökohtainen synnytysvalmennus

Henkilökohtainen synnytysvalmennus räätälöidään juuri sinun tarpeiden mukaan ja siinä on hyvä olla mukana myös synnytykseen tuleva tukihenkilöä. Voit valita aiheeksi synnytyksen perusteet, tukihenkilön työkalut, lääkkeetön ja lääkkeellinen kivunlievitys tai esimerkiksi synnytyskirjeen läpikäyntiä. Valmennus kestää 2,5h ja se voidaan pitää teillä (pk-seudulla) tai sopimassamme paikassa.