asiakaspalaute valmennuksesta

Synnytysvalmennus

Mikä olisi sinulle sopiva synnytysvalmennuskurssi? Synnytykseen valmistautuminen on erittäin tärkeää. Mutta välillä on hankaluuksia löytää sopivaa synnytysvalmennusta.

Tässä on sinulle tarjolla erilaisia kursseja, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Ja tärkeintä on – että valmistaudut!

Synnytyksen ABC synnytysvalmennuskurssi

Synnytyksen ABC tarjoaa neutraalia tietoa ja sopii niin lääkkettömiä kuin lääkkeellisiä kivunlievityksiä käyttävälle. Synnytyksen ABC tarjoaa tietoa näistä kaikista ja auttaa sinua tekemään hyviä valintoja synnytyksen aikana riippuen synnytyksen etenemisestä.

Synnytys epiduraalilla

Synnytys epiduraalilla -kurssi sopii sinulle, joka todennäköisesti otat epiduraalin tai jonkun muun puudutteen synnytyksen aikana. Tällä kurssilla käydään synnytystä läpi siitä lähtökohdasta, että epiduraali otetaan ja yritetään optimoida sen ajankohtaa.

Koskaan epiduraalia ei saa heti ensimmäisten supistusten aikana, joten sen vuoksi myös epiduraalin ottavien kannattaa ehdottomasti valmistautua synnytykseen. Näin pystyt optimoimaan saamasi hyödyt ja pystyt vähentämään epiduraalin haittoja.

Tällä kurssilla ei mustamaalata lääkkeellistä kivunleivitystä vaan autetaan sinua saamaan niistä mahdollisimman suuri hyöty irti.

Verkkokurssit joustavat

Nämä synnytysvalmennuskurssit ovat tarjolla sinulle 24/7. Saat kurssin heti käyttöösi ja pääset opiskelemaan juuri silloin, kun sinulle sopii.

Lisätietoa

Kurssien laajemmat esittelyt löytyvät täältä:

Synnytyksen ABC

Synnytys epiduraalilla

Jos haluat muutakin lisätietoa, niin sitä on tarjolla Synnytyksen ABC:n blogissa.

Aloita synnytysvalmennuskurssi ja saa paras alku perheellesi Doules Doula Marjaana