Doulien kysyntä kasvaa perheissä

Doulista mediassa

Lännen Mediassa oli juttu doulista ja siitä, että doulan kanssa synnyttäminen yleistyy. Doulatoiminta alkaa muotoutumaan yhä enemän ammattimaisemmaksi, mikä helpottaa kätilöiden ja doulien yhteistyötä. Koulutettu doula tietää tarkkaan oman toimenkuvansa ja toimii sen mukaisesti, mikä helpottaa kätilön työtä. Kätilöllä ja doulalla on toisistaan eroavat toimenkuvat, jotka ovat toisiaan tukevia ja molemmat työskentelevät yhdessä perheen parhaaksi.

Doulatoiminta alkaa saamaan pitkäaikaisia toimijoita nyt, kun siitä on muodostumassa ammatti. Doula, joka ottaa korvauksen työstään, pystyy kouluttamaan itseään lisää ja kartuttaa kokemusta vuosien varrella ja näin perheet saavat Suomessakin hyödyntää laajan osaamisen saanutta doulaa. Uusi doula on eri asia kuin kokenut doula, joten pitkäaikaisia toimijoita kyllä tarvitaan.

Tässä kuvana Lännen Mediassa ollut alkuperäinen artikkeli doulista. Kuvauksiin pääsi doula Heidi Hintermeyer Vaasasta.

Doulien kysyntä kasvaa perheissä Doulien kysyntä kasvaa perheissä

Kalevassa asiasta uutisoitiin näin:

doulien kysyntä kasvaa
Doulien kysyntä kasvaa

Juttu uutisoitiin mukavasti ympäri Suomea ja se oli ainakin Satakunnan Sanomissa, Turun Sanomissa, Pohjalaisessa, Aamulehdessä ja Hämeen Sanomissa. Kiitos tiedon lisäämisestä Lännen Medialle!

Kommentoi