Kutsu tutkimukseen

ILMOITTAUTUMINEN SULJETTU.

 

Tervetuloa osallistumaan tutkimukseen, jossa kehitetään synnytysvalmennuksen verkkokurssia. Tarkoitus on kehittää ajasta ja paikasta riippumatonta suomenkielistä synnytysvalmennusta, johon voivat osallistua kaikki vanhemmat paikkakunnasta riippumatta. Kaikenlaiset perheet kaikkialla Suomessa ovat tervetulleeita kurssille, mikä on erinomainen jatko neuvolan tarjoamalle synnytysvalmennukselle.

Verkkokurssin avulla opit helpottamaan synnyttäjän oloa jo kotona sekä ymmärtämään miten omalla toiminnallaan voi edistämään synnytystä. Voit opiskella asiat omalla sohvalla tai työmatkalla silloin, kun se sinulle sopii. Myös synnyttäjän tukihenkilön on hyvä tutustua kurssin materiaaliin, niin hän osaa paremmin tukea synnyttäjää.

Nyt on erinomainen hetki osallistua kurssille, kun kurssia kehitetään osana tutkimusta.

20 henkilöä saa kurssin ILMAISEKSI!

 

Säästät kurssihinnan 65€! 

Lähetä lomake ja pääset osallistumaan Synnytyksen ABC -verkkokurssille VELOITUKSETTA! Osallistuminen vaatii vain kyselyihin vastaamisen opiskelujakson ja synnytyksen jälkeen. Mahdollisesti pääset osallistumaan myös muihin tutkimuksen osa-alueisiin, kuten webinaarin osana valmennusta. Tervetuloa!

Osallistu tutkimukseen

Kommentoi