Synnytyksen ABC synnytysvalmennus vauva pidempi

Synnytyksen ABC synnytysvalmennus

Tervetuloa uudenlaiseen synnytysvalmennukseen!Synnytyksen ABC synnytysvalmennus

Synnytyksen ABC on paikasta riippumaton henkilökohtainen synnytysvalmennus. Siinä saat tutustua netissä olevaan materiaaliin ennen henkilökohtaista tapaamista niin kauan (tai vähän) kuin itse haluat. Näin saat perustietoa, johon pystyt sitten keräämään lisätietoa synnytykseen liittyen ja saat enemmän irti tapaamisestamme, jonne voit tulla kaikkien kysymyksiesi kanssa.

Tapaamisessa voimme käydä läpi aikaisempia kokemuksia tai ylipäätään sinun tilannettasi. Voimme keskittyä materiaalin läpikäymiseen, erityisesti johonkin sinua kiinnostavaan asiaan tai esimerkiksi miten kumppanisi voi tukea sinua mahdollisimman hyvin synnytyksen aikana. Voimme myös käydä läpi mitä kivunlievitysmenetelmiä voit käyttää jo kotona ennen sairaalaan siirtymistä ja voin auttaa teitä kirjoittamaan synnytystoivelistaa. Tapaaminen voidaan toteuttaa Espoon Järvenperässä tai esimerkiksi puhelimitse. Kaiuttimen kautta pystytte molemmat osallistumaan keskusteluun.

Tämä synnytysvalmennus tukee neuvolan perhevalmennusta ja vie teidät pidemmälle siihen miten itse voitte synnytystä edes auttaa. Tämä valmennus toimii silloinkin, kun äiti on vuodelevossa tai jos perhetilanteesi poikkeaa valtavirrasta.

Materiaaliin voi tutustua omassa rauhassa silloin, kun se sinulle sopii. Kumppanisi voi tutkia haluamiaan kohtia itsenäisesti omassa rauhassa ilman ryhmätapaamisia. Materiaali on luettavissa koko raskauden ajan aina synnytykseen asti. Näin voit vaikka synnärillä surffata erilaisia lääkkeettömiä kivunlievitysmenetelmiä tms.

Tässä puhelinkeskustelulla valmennuksen käyneen äidin kommentti nettimateriaalista:

”Materiaalissa oli hyvää ja selkeää tietoa synnytyksen kulusta lyhyesti ja ytimekkäästi. Paljon siellä on toki asiaa, muttemme yritäkään muistaa kaikkea ulkoa ennen puhelinkeskustelua. Tuntuu, että tämä tietopaketti on ollut vielä omiaan lisämään luottamusta synnytykseen tässä ihan h-hetken lähestyessä.” 
Äiti, kolmas synnytys, Hyvinkää

Tämä valmennus toimii mihin päin Suomea tahansa ja koska tahansa, etkä ole riippuvainen paikkakuntasidonnaisista synnytysvalmennuksista tai niiden ajankohtien sopivuudesta sinun raskauteesi tai menoihisi.

Tervetuloa kurssille!

Kommentoi