Doula ja synnytysvalmennus

Doula ja synnytysvalmennus kulkevat vahvasti käsi kädessä ja doulana tarjoan asiakkaalle aina myös synnytysvalmennusta, jos asiakas sitä haluaa. Synnytysvalmennusta voin onneksi tehdä myös laajemmalle asiakaskunnalle ja on ollut ilo olla yli sadan perheen tukena valmentamalla heitä synnytykseen.

Doula

Doulesin doula Marjaana tarjoaa doulan palveluita pääkaupunkiseudulla mukaan lukien Kirkkonummen ja Lohjan. Doulan tapaamiset voidaan pitää kahviossa, kirjastossa tai asiakkaan kotona pääkaupunkiseudulla.

Doulana pääsen tukemaan perhettä synnytyksen alkumetreistä loppuun asti. Silloin saan tarjota perheelle jatkuvaa tukea ja hoitoketjua, sillä synnyttäjä ei missään vaiheessa jää yksin. Doulana tarjoan kivunlievitysmenetelmien lisäksi myös rentoutusmenetelmiä sekä tietoa synnytyksen vaiheista, fysiologiasta ja tarjoan tietoa päätöksentekoon  erityisesti muuttuvissa tilanteissa.

Doulapalvelu on tarjolla nyt seuraaviin sairaaloihin: Jorvi, Naistenklinikka ja Lohja. Lue lisää doulapalveluista täältä.

Synnytysvalmennus

Synnytysvalmennusta tarjotaan pääosin netissä, mutta myös henkilökohtaisena valmennuksena.

Synnytyksen ABC -nettivalmennuksen voit käydä omaan tahtiin missä vain. Ei ryhmätapaamisia eikä sovittuja aikoja. Valmennuksessa saat tietoa synnytyksen kulusta ja miten voit omalla toiminnallasi edesauttaa synnytyksen etenemistä ja vähentää kivuntuntemusta. Kumppani saa hyvää tietoa synnytyksestä ja voi paremmin tukea synnyttäjää. Valmennuksessa käydään läpi myös erilaiset lääketieteelliset rutiinit ja toimenpiteet sairaalassa sekä lääkkeellinen kivunlievitys. Oli toiveesi synnytyksestä mikä tahansa, niin tässä valmennuksessa saat arvokasta lisätietoa ja omat toiveesi voi tarkentua.

Lisäksi on saatavissa henkilökohtaista valmennusta joko kasvotusten tai Skypen/Hangoutsin tai puhelimen välityksellä. Ota yhteyttä Marjaana Siivolaan 050-5969011.

Tämä valmennus tukee neuvolan synnytysvalmennusosuutta perhevalmennuksesta. Uudelleensynnyttäjä voi helposti kerrata synnytykseen liittyviä tietoa helposti kotoa käsin.

Tervetuloa valmennukseen!

Osallistu synnytysvalmennukseen