kumppani hieroo kättä

Kumppanin työkalut

Kumppanin tai muun tukihenkilön tuki on synnytyksen aikana erittäin tärkeässä roolissa. Usein tukihenkilökin kaipaa opastusta siitä, mitä hän voisi tehdä ja mitä häneltä odotetaan. Ja kun hän nämä ymmärtää, hän ei jää sivustaseuraajaksi synnytyksen aikana ja saa myös paremman synnytyskokemuksen. Kun hän kokee olleensa hyödyksi synnytyksen aikana, hän voimaantuu olemaan mukana myös vauvan hoitamisessa. Eli tällä on iso merkitys myös perheen tulevaisuuteen. Tule kuulemaan aiheesta lisää maksuttomaan webinaariin 25.11. aiheesta Kumppanin työkalut!

Synnytyskokemus on tärkeä myös tukihenkilölle ja se voi olla myös traumaattinen kokemus, mikä pitää huomioida ja hoitaa. Mutta lähtökohtaisesti meidän tavoite on saada myös tukihenkilölle hyvä kokemus synnytyksestä. Kokemus, missä on voi sanoa olleensa mukana 100%:sti ja että hänen osuutensa auttoi myös synnyttäjää. Se fiilis, mikä tulee siitä, kun pystyy auttamaan rakasta synnyttäjää omalla toiminnalla hieromalla, kädestä pitämällä tai huomioimalla synnyttäjän tarpeet ja täyttämällä ne, on sanoinkuvaamaton. Se on hienoa, ettei ole tarvinnut piiloutua kännykän taakse peläten, että sanoo tai tekee väärin, vaan saa olla täysillä mukana tässä elämän luomisprosessissa.

Synnytyksessähän on mukana samat hormonit kuin on rakastellessa, joten miksi kukaan haluaisi jäädä siitä paitsi!

Tulevassa webinaarissa käymme läpi miksi tukihenkilön rooli onkin niin tärkeä ja mitä hän pystyy tekemään synnytyksen aikana. Annamme konkreettisia esimerkkejä toiminnasta, joten tieto on helposti hyödynnettävissä teidän synnytyksessä.

Tervetuloa maksuttomaan webinaariimme Kumppanin työkalut, mikä pidetään keskiviikkona 25.11.2020 klo 18 alkaen.

Jos haluat oppia aiheesta lisää jo nyt tai missasit webinaarin, tervetuloa Synnytyksen ABC:n synnytysvalmennukseen verkossa, mistä löydät tätä tietoa koko ajan. Synnytyksen ABC:n sisältä löydät oman osion kumppanille ja siellä on paljon muutakin valmennusmateriaalia, jota voit käydä läpi itsenäisesti. Kurssilaisille pidetään myös live-tapaamisia Zoomilla, joihin voi osallistua ja kysyä sinulla mielessä olevia kysymyksiä. Toivottavasti nähdään kurssilla!

Kommentoi