lamaze logo Marjaana Siivola

Lamaze International synnytysvalmennus tulossa Suomeen!

Lamaze certified childbirth educator Marjaana Siivola

Marjaana Siivola on läpäissyt ensimmäisenä pohjois-eurooppalaisena synnytysvalmentajana laajan ja tiukan Lamaze International synnytysvalmentajakoulutuksen ja hän on nyt Lamaze Certified Childbirth Educator eli LCCE.

American nursess credentialing center ANCC

Lamaze International synnytysvalmentajakoulutus on hyväksytty osaksi useita sairaanhoitaja, terveydenhoitaja sekä kätilökoulutuksia korkean laadun vuoksi. Kokonaisuus on NCCA (National Commission for Certifying Agencies) ja ANCC (America Nurses Credentialing Center) hyväksytty kurssi.

lamaze logo Marjaana Siivola

Lamaze International tekee laajaa tutkimustoimintaa

Lamaze International on maailman johtava synnytysvalmennuksen tutkijaorganisaatio. Heillä on vahva tietotaito synnytysvalmennuksen kehittämisessä ja tutkimisessa sekä pitkät perinteet synnytysvalmennuksien pitämisessä.

Lamazen synnytysvalmentajat osaavat tarjota viimeisimpiin tutkimuksiin perustuvaa laadukasta valmennusta, joka pyrkii hyvään ja terveelliseen synnytykseen.

Lamaze julkaisee akateemista vertaisarvioitua lehteä “Journal of Perinatal Education“.

Journal of Perinatal Education Lamaze

Olennainen osa Lamazen toimintaa on tietojen päivittäminen. Lamaze tiedostaa, että kaikki tämän hetken toiminta odotuksen, synnytyksen ja lapsivuodeaikana ei ole tutkimuksiin perustuvaa ja näitä toimintoja pitää tarkastella lisää tutkimuksen kautta.

Lamaze on valmis muuttamaan aikaisempia käsityksiään tutkimustietoon perustuen ja se katsoo aina tuoreena eteenpäin, vanhaa kunnioittaen ja rohkeasti uudistaen tutkimustietoon perustuen.

Tietojen päivittäminen on jatkuvaa

Lamazen sertifioinnin pitäminen tarkoittaa jatkuvaa tietotaidon ylläpitämistä, joka tosin on helppoa heidän oman akateemisen lehden sekä heidän omien ja rahoitettujen tutkimusten kautta. Ilman jatkokouluttautumista ei voi olla mukana ja se on tässä hienoa! Olemalla osana Lamazen laajaa tutkimusverkostoa pääsen mukaan loistavien, innostavien, innovatiivisten synnytysvalmentajien joukkoon.

Lamazen valmennuksen perusta: 6 askelta hyvään synnytykseen

Lamazen perusta on tutkimuksista nousseet kuusi askelta hyvään synnytykseen ja nämä ovat saaneet laajan hyväksynnän ja jopa Maailman terveysjärjestö WHO on ottanut nämä periaatteet mukaan ohjelmaansa, missä tuetaan normaalia, turvallista ja terveellistä synnytystä.

Tässä ne lyhyesti. Aiheesta tulossa erillinen postaus.

  • 1. askel hyvään synnytykseen: Anna synnytyksen alkaa itsestään
  • 2. askel hyvään synnytykseen  Kävele, liiku ja vaihda asentoja koko synnytyksen ajan
  • 3. askel hyvään synnytykseen Ota synytykseen mukaan kumppanisi, ystäväsi tai doula jatkuvaksi tueksi.
  • 4. askel hyvään synnytykseen Vältä toimenpiteitä, jotka eivät ole lääketieteellisesti tarpeellisia.
  • 5. askel hyvään synnytykseen Vältä ponnistamasta selällään ja seuraa kehosi ponnistustarvetta.
  • 6. askel hyvään synnytykseen Pidä synnyttäjä ja vauva yhdessä. Se on parasta synnyttäneelle, vauvalle ja imetykselle.

Doulesin Synnytyksen ABC synnytysvalmennus uudistuu

Uuden sertifioinnin ja materiaalien myötä Synnytyksen ABC synnytysvalmennus tulee uudistumaan kevään 2019 aikana. Seuraa tiedotusta Doulesin ja Synnytyksen ABC:n sivuilla sekä Facebookissa Doules ja Synnytyksen ABC.

Kommentoi