Synnytykseen valmistautumisesta ja doula-asiaa

Oli ihana nähdä blogijulkaisu Naiseuden Voima -blogissa synnytykseen valmistautumiseen sekä doulatoimintaan liittyen. Siinä yhdistyy hyvin se, minkä vuoksi doula kannattaa ottaa mukaan sekä miten tärkeää on valmistautua itse tulevaan. Tietämällä erilaiset vaihtoehdot, osaat päättää mitkä juuri sinulle sopivat.

Täältä voit käydä lukemassa Elina Sillanpään kirjoituksen:  http://www.naiseudenvoima.com/naiseuden-voima/doulatoiminnan-tarkeydesta-ja-synnytyksesta.

Hän myös haastatteli doula Eeva Koskista doulaamiseen liittyvissä asioissa. Se kannattaa käydä kuuntelemassa osoiteesta:  https://www.youtube.com/watch?v=iNiYNwTgwmw

Eeva Koskinen jakaa videolla hyviä vinkkejä lääkkeettömistä kivunlievitysmenetelmistä sekä miten kumppani ja doula toimivat yhdessä synnyttäjän tueksi. Kannattaa ehdottomasti kuunnella, jos olet kiinnostunut pärjäämään kotona mahdollisimman pitkään sekä olemaan mahdollisimman pitkään ilman lääkkeellisiä kivunlievitysmenetelmiä.

Doulatoimintaa löytyy Suomesta jo monelta paikkakunnalta. Tampereella doulia löytyy Napapiiriltä ja Helsingissä Doularyhmä X:ltä ja Doulesista.

Paikasta ja ajasta riippumatonta yksityistä synnytysvalmennusta löydät Synnytyksen ABC valmennnuksesta.

Kommentoi