doula Marjaana lantion painaminen

Synnytykseen valmistautumisesta ja doulatoimintaa

Oli ihana nähdä blogijulkaisu Naiseuden Voima -blogissa liittyen synnytykseen valmistautumiseen sekä doulatoimintaan. Siinä yhdistyy hyvin se, minkä vuoksi doula kannattaa ottaa mukaan sekä miten tärkeää on valmistautua itse tulevaan. Tietämällä erilaiset vaihtoehdot, osaat päättää mitkä juuri sinulle sopivat. Sekä synnytykseen valmistautumista, että doulatoimintaa on kasvavissa määrin.

Täältä voit käydä lukemassa Elina Sillanpään kirjoituksen:  http://www.naiseudenvoima.com/naiseuden-voima/doulatoiminnan-tarkeydesta-ja-synnytyksesta.

Hän myös haastatteli doula Eeva Koskista doulaamiseen liittyvissä asioissa. Se kannattaa käydä kuuntelemassa osoiteesta:  https://www.youtube.com/watch?v=iNiYNwTgwmw

Eeva Koskinen jakaa videolla hyviä vinkkejä lääkkeettömistä kivunlievitysmenetelmistä sekä miten kumppani ja doula toimivat yhdessä synnyttäjän tueksi. Kannattaa ehdottomasti kuunnella, jos olet kiinnostunut pärjäämään kotona mahdollisimman pitkään sekä olemaan mahdollisimman pitkään ilman lääkkeellisiä kivunlievitysmenetelmiä.

Doulatoimintaa löytyy Suomesta jo monelta paikkakunnalta. Tampereella doulia löytyy Napapiiriltä ja Helsingissä Doula Vierelläsi ryhmästä ja Doulesista.

Paikasta ja ajasta riippumatonta yksityistä synnytysvalmennusta löydät Synnytyksen ABC valmennnuksesta.

Kommentoi