synnytyksen abc synnytyksen 6 tapaa edistyä

Synnytyksen ABC synnytysvalmennus uudistuu

Synnytyksen ABC synnytysvalmennus uudistuu

Synnytyksen ABC alkoi kehittymään 2012 ja se oli aika mullistava synnytysvalmennus. Suurin osa ei ollut vielä kuullut verkkokursseista, mutta hienosti se on pyörinyt nyt jo kuusi vuotta!

Tänä aikana sisältö on muuttunut jatkuvasti palautteen ja tutkimuskierrosten perusteella, ja nyt synnytysvalmennus uudistuu videoilla ja äänitiedostoilla.

Miksi valmistautuisit synnytykseen, kun sen kulkua ei voi tietää?

No juuri sen vuoksi! Koska et voi tietää täysin miten synnytys menee, sinun kannattaa valmistautua ymmärtämään synnytystä.

Tietämällä mm. synnytyksen 6 tapaa edistyä, sinua ei hermostuta, jos menet sairaalaan ja olet “vasta” 1cm auki. Ymmärrät, mitä muuta synnytyksessä on jo voinut tapahtua ja osaat iloita niistä.

Tai jos jokin edistyminen hidastuu, niin osaat huomioida sen ja tehdä asialle jotain. Sinä osaat! Ei tämä ole vaikeaa, mutta sitäkin tärkeämpää.

Vaihtoehtoja

Valmistautumalla osaat myös valita erilaisia kivunlievityksiä erilaisiin synnytyksiin. Suoraviivainen synnytys ei vaadi montaakaan kivunlievitystä. Mutta pidempää polkua edistyvä synnytys voi vaatia laajemman paletin kivunlievityksiä.

Sinun ei kannata harmistua, olla peloissaan tai kokea osaamattomuutta synnytyksessä, sillä pystyt valmistautumaan ja ymmärtämään synnytyksestä suurimman osan. Silloin myös kätilö pystyy sinua auttamaan enemmän.

Kätilöiden ajatuksia valmistautumiseen

Sinä pystyt edistämään synnytystä valmistautumalla siihen!
86% kätilöistä sanoo, että valmistautumisella on iso merkitys synnytyksen kulkuun.
80% kätilöistä on sitä mieltä, että perheet eivät valmistaudu riittävästi.

Olethan osa niitä synnyttäjiä, jotka valmistautuvat? Tekevät oman osansa hyvän synnytyksen eteen oli se sitten luomu, lääkkeellinen tai sektio. Jokaiseen synnytykseen pitää valmistautua.

Synnytysvalmennus uudistuu

Tässä on videonäyte Synnytyksen ABC:n synnytysvalmennuksesta. Valmennus on verkkokurssi, mihin sisältyy yhteys synnytysvalmentajaan. Pääset keskustelemaan ja kysymään tarvittavat osat kurssista synnytysvalmentajan kanssa.

Kurssi sisältää synnytyksen perusteet, laajasti kivunlievityksiä, lääkkeelliset kivunlievitykset sekä tietoa sektioon, lapsivuoteeseen ja palautumiseen. Voit käydä ne osat, jotka koet tärkeäksi ja mm. palautumisesta lukea sitten synnytyksen jälkeen, kun aihe on ajankohtainen.

Tervetuloa Synnytyksen ABC synnytysvalmennukseen!

Tule Synnytyksen ABC synnytysvalmennuskurssille tästä 

Kommentoi