Synnytyksen ABC:n doulaus

Doula synnytykseen

Onko laskettuaikasi mennyt? 

Tarvitko tukea synnytykseen, mutta et raskausaikana? 

Oletko jo synnytysosastolla käynnistyksessä? 

Kun synnytys kovasti lähestyy ja koet kaipaavasi doulan tukea, voit valita Synnytyksen ABC:n doulauksen.

Kun h-hetki lähestyy ja kaipaat vierellesi tukijaa, läsnäolijaa, kumppanin tukijaa sekä tietoa erilaisista tavoista rentoutua ja pärjätä supistusten kanssa, niin soita itsellesi doula! Samalla saat tunnukset Synnytyksen ABC:n verkkovalmennukseen, joka on käytettävissä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Voit saada heti avun akupainannan pikaoppaasta tai erilaisista rentoutumistavoista. Saat myös lisätietoa toimenpiteistä ja erilaisista vaihtoehdoista esimerkiksi käynnistykseen.

 

Doulasuhde aloitetaan keskustelemalla puhelimitse sinun tilanteestasi ja toiveistasi synnytykseen liittyen. Näin osaan palvella sinua mahdollisimman hyvin. Jorviin voimme sopia tapaamisen erittäin lyhyellä varoitusajalla.

Kun tarvitset tukea synnytykseesi, niin soita ja tulen paikalle 2h kuluessa. Yleensä noin 30min sisään riippuen paljolti ruuhkasta ja sairaalasta. Tuon mukani kaiken tietämykseni ja kaikki menetelmät, joilla voin oloasi helpottaa (sis. akupainanta, hieronta, lantion painaminen, tiedon jakaminen, kumppanin tukeminen, kumppanin aktivoiminen sinun tukemiseen…). Olen paikalla vauvan syntymiseen saakka ja katson, että tilanne rauhoittuu. Voin auttaa ensi-imetyksessä.

Lisäksi tulen mielelläni tapaamaan teitä synnytyksen jälkeen kotiinne ja voimme keskustella synnytyskokemuksenne läpi. Voin auttaa ymmärtämään tilanteita ja niiden käänteitä.

Kun kaipaat tukijaa, joka on synnytyksen ammattilainen, niin soita! Tulen mielelläni tukemaan sinua ja kumppaniasi matkallanne kohti vahvaa perhettä.

Toimin pääkaupunkiseudulla seuraavissa synnytyssairaaloissa: Jorvi, Kätilöopisto, Naistenklinikka, Lohja, Porvoo ja Hyvinkää

Kommentoi