kimppa synnytyksen abc ja synnytysmeditaatio

Synnytysmeditaatio ja Synnytyksen ABC:n kimppakurssitarjous

Mietitkö mikä olisi oikea kurssi synnytykseen valmistautumiseen? Jos kaipaat tietoa synnytyksestä sekä lisätietoa rentoutumiseen, niin nyt on tarjolla Synnytyksen ABC ja Synnytysmeditaatio kurssit kimppatarjouksella.

Kimppakurssilla pääset näille molemmille kursseille vain hintaan 68€!

kimppa synnytyksen abc ja synnytysmeditaatio

Synnytykseen valmistautumisessa on tärkeä valmistautua tulevaan niin henkisesti kuin tiedollisesti.

Synnytysmeditaatio tarjoaa sinulle henkistä valmistautumista ja rentoutumiskeinoja. Synnyttäjän mielentilalla, ja kyvyllä olla läsnä, on suora vaikutus synnytyksen kulkuun, kipukokemukseen ja kärsimykseen. Kurssilla on sinulle harjoituksia edistämään läsnäoloa, rentoutumista ja kivun kanssa pärjäämistä.

Synnytyksen ABC tarjoaa tietoa synnytyksen kulusta, vaiheista, kivunlievityksestä, toimenpiteistä ja rutiineista. Näillä tiedoilla pystyt tekemään tietoisia päätöksiä käyttämistäsi menetelmistä sekä muuttamaan suunnitelmia tarvittaessa synnytyksen kuluessa. Kätilö pystyy sinua paremmin auttamaan, kun sinulla on kurssin tiedot hallussa.

Nyt saat verkkokurssit kimppatarjouksella 68€!

** tarjous ohi **

 

Miksi Synnytyksen ABC ja Synnytysmeditaatio?

Synnytyksen ABC keskittyy tietopainotteisesti synnytykseen valmistautumiseen. Sinun on tärkeää tietää synnytyksen perusteita ja yleisimpiä toimenpiteitä, että osaat olla mukana päätöksenteossa ja sinua kuunnellaan. Toisaalta sinä voit kaivata lisätietoa ja erityisesti harjoitteita rentoutumiseen niin synnytyksen aikana kuin sen jälkeenkin. Synnytysmeditaatio kurssi tarjoaa sinulle erityisesti rentoutumiseen liittyvää tietoa sekä harjoitteita tehtäväksi jo raskausaikana. Synnytysmeditaation avulla pystyt rentoutumaan yhä paremmin, mikä tukee synnytyksen luonnollista kulkua, minkä olet oppinut Synnytyksen ABC:n kurssilla.

Kommentoi