TIlaa ilmainen synnytysposti

Ilmainen Synnytysposti

Tervetuloa tilamaan itsellesi uusi Synnytysposti.

Synnytyspostissa kerrotaan synnytykseen valmistautumisesta ja synnytysvalmennuksista. Synnytyspostista saat myös uusimmat kuulumiset mitä tulee Suomen synnytystenhoitoon eli miten käytänteet muuttuvat tai esimerkiksi missä saa synnyttää veteen. Pysy kuulolla Synnytyspostin uutisten kautta!

TIlaa ilmainen synnytysposti
TIlaa tästä klikkaamalla ilmainen synnytysposti

Sähköpostia tulee ensin viiden viestin verran ja sitten viestejä tulee harvakseltaan silloin, kun on jotain uutta asiaa.

Listalta pääsee pois heti, kun niin haluaa, joten Synnytyspostin tilaaminen on riskitöntä.

Tervetuloa kaikki odottajat lukemaan Synnytyspostia. Se toimitetaan sähköpostiisi, joten todennäköisesti viestit tulevat perille eivätkä huku matkalla.

Synnytysposti

Synnytyspostin kautta saat tiedon, kun tulee uusi synnytykseen liittyvä blogikirjoitus. Blogissa esitellään mm. uusimpia tutkimuksia ja esimerkiksi synnytykseen liittyviä kivunlievityksiä, kuten esimerkiksi TENS-laitetta.

Synnytysvalmennus blogi Synnytyksen ABC

Jos olet tällä sivustolla uusi, niin kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa mitä blogista jo löytyy.

Erilaisten tutkimusten lisäksi sieltä löytyy esittely mm Espoon sairaalan ja TAYSin tulevasta synnytysosastosta.

Doula ja synnytysvalmentaja Marjaana Siivola

Synnytysposti tulee Marjaana Siivolalta. Marjaana on Lamaze sertifioitu synnytysvalmentaja, Hypnosynnytysvalmentaja, sertioitu doula ja doulakouluttaja. Marjaana on myös tutkia, jatko-opiskelija, DI ja tekniikan lisensiaatti Aalto Yliopistossa.
LCCE, HBCE, CD(DONA), BDT(DONA), DI, Tekn.Lis., PhD student, tutkija, yrittäjä

Miksi valmistautua synnytykseen?

Yksinkertaisimmillaan vastaus on se, että koska sinä synnytät tai sinä olet tukemassa synnyttäjää. Sinun kannaltasi on tärkeää, että tiedät mitä tapahtuu ja miksi.

Lähtökohtaisesti synnytyskokemus, jolla on väliä lopun elämääsi, rakentuu siitä, miten tulet kuulluksi, saitko olla tekemässä päätöksiä synnytyksen hoidostasi ja miten sinua tuettiin ja kannustettiin.

Sillä on vähemmän väliä menikö kaikki toiveiden mukaan, mitä kivunlievityksiä lopulta käytit tai miten vauva syntyi.

Se, että voit olla mukana tekemässä päätöksiä, vaatii sen, että sinä itse valmistaudut ja tiedät mitä olet päättämässä. Kätilö on sinun valmentajasi ja tarjoaa tietoa, mutta sinun lopulta pitäisi tehdä päätös. Hätätilanteet ovat sitten eri asia, etkä todennäköisesti Suomessa joudu sellaista kohtaamaan.

Kätilötkin toivovat, että synnyttäjät olisivat valmistautuneet, sillä se helpottaa myös kätilöiden työtä. Eivät he halua tehdä päätöksiä sinun puolestasi, mutta he joutuvat siihen tilanteeseen, jos sinä et ole itse valmistautunut.

Ja tietämättömät synnyttäjät eivät saa hyödykseen kaikkia niitä mahdollisuuksia, mitä kotona ja sairaalalla olisi tarjota. Olisi siis erittäin tärkeää, että kaikki synnytykseen osallistuvat henkilöt valmistautuisivat synnytykseen synnytysvalmennuksella.

Jos haluat suoraan kurssille, niin tervetuloa heti suoraan Synnytyksen ABC:n synnytysvalmennukseen!

Jos taas haluat vähän miettiä haluatko käydä synnytysvalmennusta, niin tilaa ilmainen Synnytysposti, niin saat lisätietoa valmistautumisesta.

Synnytyksen ABC synnytysvalmennus vauva

Kommentoi