5 päivän synnytysvalmennus

5 päivän synnytysvalmennus

Synnytykseen valmistautuminen on nopeaa ja helppoa, kun sinulla on tiivis ja selkeä runko ja laadukas materiaali käytettävissä. Synnytyksen ABC tarjoaa nyt uuden tavan käydä synnytysvalmennus: 5 päivän synnytysvalmennus!

Tällä kurssilla hyödynnetään Synnytyksen ABC:n verkkokurssia sekä sähköpostia. Saat viitenä päivänä sähköpostin, missä sinulle esitellään yksi tärkeä osa-alue synnytysvalmennuksesta ja kerrotaan mikä alue kurssista käsittelee juuri tätä asiaa. Sähköpostin avulla pystyt valmistautumaan nopeasti ja tehokkaasti sekä erityisesti jäsennellysti viiden päivän aikana.

5 päivän synnytysvalmennus

Kurssi nimensä mukaisesti ohjaa sinun valmistautumista, niin että käyt kurssin tärkeimmät osat viiden päivän aikana. Jos joku päivä jää sinulta välistä, niin voit hyvin pitää taukoa ja jatkaa siitä mihin olet jäänyt. Voit myös halutessasi lukea kurssilta lisämateriaalia, jos aika riittää ja motivaatio kasvaa. Et siis menetä mitään osaa verkkokurssista vaan koko kurssin materiaali on käytettävissäsi.

Kurssi on jaoteltu viiteen osaan seuraavasti:

  1. Synnytyksen perusteet
  2. Synnytys lähestyy
  3. Synnytyksen aikana
  4. Sairaalassa
  5. Synnytyksen jälkeen

Sähköpostit auttavat sinua keskittymään jokaisen osion tärkeimpään asiaan. Sähköposteissa on myös kysymyksiä, joiden avulla voit tehdä itsellesi muistiinpanoja, jos se auttaa sinua oppimaan ja myöhemmin kertaamaan asioita.

5 päivän synnytysvalmennus

Milloin synnytysvalmennus kannattaa käydä?

5 päivän synnytysvalmennus on suositeltavaa käydä noin rv 30-38, mutta sen voi käydä aina ennen synnytystä. Jos käy niin, että synnytys käynnistyy kesken kurssin, niin sinulla on kuitenkin heti pääsy koko kurssille ja voit lukea sieltä kaiken tarvittavan nopeastikin. Ja viimeisen osion, missä käsitellään synnytyksen jälkeistä aikaa, ehdit käymään sitten myöhemmin.

Kurssin tunnukset ovat voimassa 6kk tekemisestä, joten sinulla on hyvin aikaa palata aiheeseen myöhemminkin. Useimmat käyvät valmennuksen n rv 30-35 ja sen jälkeen palaavat kertaamaan asioita vielä, kun synnytys lähestyy ja pikku hiljaa alkaa tuntumaan supistuksia.

Kurssimateriaali on käytettävissä myös synnytyksen aikana, jos kaipaat ideoita kivunlievitykseen tai muistat lukeneesi jotain tärkeää ja haluat tarkistaa asian.

Tule 5 päivän synnytysvalmennukseen tästä

Yhteydenpito

Kurssille kuuluu myös oikeus olla yhteydessä synnytysvalmentajaan. Voit olla yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse, Messangerilla tai chatillä. Chat ikkuna löytyy jokaiselta sivulta, joten se on helposti saatavilla jatkuvasti.

Tervetuloa kurssille!

Kommentoi