doula Marjaana sairaalassa lantion painaminen pieni

Nopea hetidoulaus

Haluatko doulan vain synnytykseen? Silloin sinulle voi sopia doulauksen kevein muoto – hetidoulaus. Siinä doula tulee mukaan synnytykseesi sairaalassa, kun synnytyksesi on käynnissä. Doula tukee sinua synnytyksen loppuun asti ja vielä hetken sen jälkeen katsoen, että istukka syntyy ja tilanne synnytyksen jälkeen rauhoittuu. Tällöin saat doulalta kaiken tuen synytyksen aikaiseen kivunlievitykseen, läsnäoloon, kuulluksi tulemiseksi sekä kumppanisi tueksi.

Hetidoulaus

Hetidoulauksessa soitat minulle (Marjaan Siivola 050-5969011), kun synnytys on käynnissä ja olet sairaalassa synnytyshuoneessa. Kerron puhelimessa kuinka nopeasti pääsen paikalle tukemaan sinua.

Teen hetidoulauksia Jorviin, Naistenklinikalle sekä Lohjalle. Asun Jorvin lähellä, joten siihen pääsen erittäin nopeasti. Naistenklinikalle ja Lohjalle ajan 20-30 minuutissa.

Hetidoulaus ei sisällä päivystämistä, tapaamista, synnytysvalmennusta eikä varadoulaa. Olen kuitenkin erittäin hyvin päässyt mukaan myös hetidoulauksiin. Tällöin tulen paikalle, jos suinkin vain pääsen. Kokemuksen tuomalla rutiinilla doulaamaan lähtemiset ovat erittäin nopeita tilanteen sen salliessa.

Jos kaipaat hetidoulaukseen esimerkiksi tapaamista, päivystämistä tietyille päiville tms., niin ole yhteydessä ([email protected]).

Lisätietoa hetidoulauksesta ja Doulesin doulapalveluista löytyy alla olevasta linkistä. Tervetuloa tutustumaan muihinkin doulapaketteihin tai pyydä tarjousta muokatusta paketista.

Tutustu palveluihin tästä.

Hyvää synnytystä!

sertifioitu doula
sertifioitu synnytysvalmentaja
050-5969011
[email protected]

doula Marjaana sairaalassa lantion painaminen pieni

Kommentoi