asiakaspalaute valmennuksesta

Asiakaspalautetta

Tervetuloa lukemaan asiakkaiden palautetta Synnytyksen ABC:n verkkovalmennuksesta <3

“Osallistuin siis jokunen viikko sitten järjestettyyn Synnytys poikkeusaikana -webinaariin ja se toimi itselleni kunnon sysäyksenä tutustua synnytyksen maailmaan ja valmistautua tulevaan koitokseen. Olin ajatellut, että lähinnä vain lampsin synnyttämään ja luotan kätilöiden apuun ja neuvoihin ja sillä lailla selviän synnytyksestä varsin mainiosti. Webinaarissa opin kuitenkin niin paljon uutta synnytyksestä, että aloinkin kiinnostumaan aiheesta toden teolla. Haaveilin, että ostan synnytysvalmennusverkkokurssinne, mutta opiskelijabudjetin takia en ollut ihan varma, kannattaisiko minun käyttää itselleni kuitenkin hyvin merkittävä rahasumma tähän tarkoitukseen, vaikka tarjous aivan valtavan reilu olikin. Kun kysyin mielipidettä perheeltäni, he tarjoutuvatkin ostamaan kurssit minulle. Nyt olemme puolisoni kanssa käyneet Synnytyksen ABC -kurssia reilu puoleen väliin asti ja se on ollut ihan valtavan mielenkiintoista! Olen myös osallistunut järjestämiisi Zoomeihin ja Kysy kätilöltä- ja imetys-webinaareihin ja ne ovat olleet aivan mahtava tapa oppia synnytyksestä ja motivoitua tekemään töitä hyvän synnytyskokemuksen eteen. Olen äärimmäisen tyytyväinen Synnytyksen ABC -kurssiin ja ikionnellinen, että olen saanut mahdollisuuden osallistua kurssille. Olen vaikuttunut siitä henkilökohtaisesta otteesta, minkä kurssillasi tarjoat. Arvostan kovasti sitä, että olet tehnyt selväksi, että sinuun saa olla yhteydessä, jos jotkin asiat mietityttä, vavät. Toisaalta kurssi itsessään on niin selkeä ja kattava, että välttämättä kysymyksiä ei sen kummemmin edes heräile.
Kaiken kaikkiaan olen siis ollut ihan valtavan kiitollinen kaikesta tarjoamastasi/tarjoamastanne materiaalista. Arvostan kovasti tekemäänne työtä! Olen myös ylpeä itsestäni ja puolisostani, että voimme mennä synnytykseen tietoisena sen eri vaiheista ja mahdollisista poluista, vaikka kyseessä onkin vasta ensimmäinen lapsemme. Olen kaiken tämän myötä todella itsevarma ja luottavainen synnytyksen suhteen ja oikein odotan innolla, että pääsen kokeilemaan kaikkia oppimiani kikkoja synnytyksen helpottamiseen!
Siispä nöyrä kiitos, toivottavasti mahdollisimman moni löytää näiden valmennusten ja webinaarien ynnä muiden pariin!”

Ensisynnyttäjä

Verkkokurssi sopi loistavasti omaan kiireiseen elämääni ja sain tutustua materiaaliin omassa rauhassa ilman läsnäolopakkoa ohjatussa ryhmässä.

Kiireinen töissäkäyvä odottaja

Hyvä, että voi osallistua kotona ja silloin kun se itselle sopii. Hyviä valmennuksia ei yleensä pikkupaikkakunnilla ole saatavilla.

Pieneltä paikkakunnalta

Sisällössä oli todella paljon tietoa etenkin ensisynnyttäjälle. Palaan materiaaliin varmasti vielä uudestaan lähempänä synnytystä!

Ensisynnyttäjä

Itselläni oli jo jonkin verran pohjatietoa, joten koen, että tällainen pikainen kertaaminen oli minulle melko riittävä.

Uudelleensynnyttäjä

”Verkkokurssi oli selkeä ja kattava infopaketti etenkin tällaiselle kokemattomalle ensisynnyttäjälle! Paljon tietoa tiiviissä paketissa ja materiaalia on lisäksi helppo palata lukemaan vielä uudestaan lasketun ajan lähestyessä! Arvostin myös mahdollisuutta tutustua materiaaliin pitkin odotusaikaa omien (työ)aikataulujen puitteissa, sillä valmennusryhmiin tuli aina kiire suoraan toimistolta ja keskittyminen ei ollut paras mahdollinen pitkän työpäivän jälkeen. Suosittelen!”Ensisynnyttäjä Hyvinkää

Synnytys epiduraalilla -valmennuksen palaute

Ihan mahtava tietopaketti, jossa harvinaislaatuisesti oli sekä puudutusten haitat että hyödyt esitelty neutraaliin ja tutkimuksin perusteltuun sävyyn!
Tämä tieto pitäisi olla kaikissa neuvoloissa kaikkien saatavilla!
Aivan liikaa olen tietoa etsiessäni joutunut netin (luomu)synnytyssivuilta lukemaan tietoa, jossa keskitytään lääkkeiden haittoihin eikä mainita lainkaan hyötyjä (paitsi kivunlievitys), ja syyllistymään siitä, että en kestä kipua traumatisoitumatta ilman lääkkeitä. Kurssin luettuani myös ymmärrän paljon paremmin, miksi puudutusta ”pihdataan”, vaikka äiti olisi kivusta kuoleman kielissä jo alkuvaiheessa.

Sanna

Kommentoi