Synnytyksen ABC

Kutsu tutkimukseen

Tervetuloa osallistumaan tutkimukseen, jossa kehitetään synnytysvalmennuksen verkkokurssia. Tavoite on kehittää ajasta ja paikasta riippumaton suomenkielinen synnytysvalmennus, johon voivat osallistua kaikki vanhemmat paikkakunnasta riippumatta. Kaikenlaiset perheet kaikkialla Suomessa ovat tervetulleita kurssille, mikä on erinomainen jatko neuvolan tarjoamalle synnytysvalmennukselle tai jos et neuvolan valmennukseen pääse.

Tälle tutkimuskierrokselle pääset mukaan, jos laskettuaikasi tai kumppanin laskettuaika on elokuun loppuun mennessä. Jos laskettuaika on myöhemmin, voit lähettää yhteystietosi osoitteeseen [email protected] Olen yhteydessä sinuun, kun seuraava tutkimuskierros alkaa.

Osallistu tutkimukseen
Osallistu tutkimukseen maksamalla valmennus verkkokaupan kautta.

Verkkokurssin avulla opit helpottamaan synnyttäjän oloa jo kotona sekä ymmärtämään miten omalla toiminnallasi voi edistämään synnytystä. Voit opiskella asiat kotisohvalla tai työmatkalla silloin, kun se sinulle sopii. Myös synnyttäjän tukihenkilön on hyvä tutustua kurssin materiaaliin, niin hän osaa paremmin tukea synnyttäjää.

Nyt on erinomainen hetki osallistua kurssille alennettuun 45€ hintaan (ALE 20€), kun kurssia kehitetään osana väitöstutkimusta. Ensimmmäisen tutkimuskierroksen palautetta:

  • Ensisynnyttäjä: “Sisällössä oli todella paljon tietoa etenkin ensisynnyttäjälle. Palaan materiaaliin varmasti vielä uudestaan lähempänä synnytystä!”
  • Uudelleensynnyttäjä: “Itselläni oli jo jonkin verran pohjatietoa, joten koen, että tällainen pikainen kertaaminen oli minulle melko riittävä.”
  • Kiireinen: “Verkkokurssi sopi loistavasti omaan kiireiseen elämääni ja sain tutustua materiaaliin omassa rauhassa ilman läsnäolopakkoa ohjatussa ryhmässä.”
  • Pieneltä paikkakunnalta: “Voi osallistua kotona ja silloin kun se itselle sopii. Hyviä valmennuksia ei yleensä pikkupaikkakunnilla ole saatavilla.”
  • Neuvolan valmennusta syvällisemmän kurssin halunnut: “Kokonaisuus oli kattava, huomattavasti kattavampi kuin neuvolan järjestämä valmennus!”
  • Pelkopoliasiakas: ”Miksi kukaan ei kertonut näitä asioita jo kauan aikaa sitten, niin olisin uskaltanut tulla raskaaksi paljon aikaisemmin!”

Jokaiselle jotain ja voit soveltaa kurssia omiin tarpeisiisi. Opiskelet vain sinulle tärkeän aineiston eikä sinun tarvitse istua kuuntelemassa itsellesi jo tuttua asiaa tai mitä et koe tarvitsevasi.

Osallistumalla tutkimukseen, säästät 20€!

Tervetuloa osallistumaan tutkimukseen alennettuun hintaan. Maksat VAIN 45€ syventävästä synnytysvalmennuksesta ja voit osallistua kotisohvalta!

Uutena kokeillaan henkilökohtaisen tuen saamista Heimo-palvelun kautta. Saat osallistua nimettömänä keskusteluihin ja kysyä mielessä olevat kysymykset heti silloin, kun niitä sinulle tulee. Synnytysvalmentaja Marjaana Siivola vastaa kysymyksiisi.

Osallistumalla tutkimukseen sitoudut vastaamaan kahteen kyselyyn. Ensimmäinen kysely sisällöstä tulee muutamia viikkoja ennen laskettua aikaa. Toinen kysely siitä miten opittu vastasi tarpeitasi synnytyksen aikana, tulee synnytyksen jälkeen.

Osallistu tutkimukseen
Osallistu tutkimukseen maksamalla valmennus verkkokaupan kautta. Tervetuloa!

Kommentoi