Jorvin synnytysosasto

Synnäri 360° tutustuminen synnytyssairaalaan

Oletko menossa pääkaupunkiseudulla synnyttämään, mutta et pääse tutustumaan synnytysosastolle? Tai ehkä pääset tutustumaan yhteen synnytyssairalaan, mutta haluat varmuudeksi tutustua myös muihin synnytyssairaaloihin?

Synnytyksen ABC:n synnytysvalmennukseen on tulossa Synnäri 360° tutustumiset, joissa pääset tutustumaan tiloihin 360° kuvien kautta. Ensimmäisinä tulevat tutustumiskäynnit Naistenklinikalle ja Lohjan ja Espoon sairaaloiden synnytysosastoille.

Synnäri 360°

360° kuvien kautta sinun on mahdollista tutustua synnytysosastoon, jos et pääse siellä käymään. Tutustumiskierroksella tulet näkemään mistä ovesta sinun tulee mennä sisään sekä mm. minkälaiselta synnytyshuone, ammehuone ja vuodeosastot näyttävät.

Tästä alta voit testata Synnäri 360° tutustumisen demon Espoon sairaalan synnytysosastolle (ent Jorvi).

Alhaalla olevasta valikoista voit ohjailla näkymää tai voit ohjata sitä liikkeellä, hiirellä tai kosketusnäytöllä sormella.

Synnäri 360 valikotSynnäri 360 valikot
360 kuvan valikko.
  • +/- merkeistä voit zoomata
  • nuolesta kääntää kuvaa
  • kolmesta pisteestä saat pienet kuvat näkyviin tai pois näytöltä
  • venytetystä kuvasta saat muutettua perspektiiviä
  • mobiilissa näkyy vielä gyroskooppi, jonka kanssa voit puhelinta kääntäen katsella kuvaa.
  • viimeisestä saat kuvan koko ruudun tilaan.
Loading...

Tervetuloa Synnäri 360 kierroksille Synnytyksen ABC:n synnytysvalmennukseen lähiaikoina!

Synnytyksen ABC on käyttäjälähtöisesti rakennettu synnytysvalmennus, jonka sisältöä kehitetään erityisesti perheiden kanssa ja kätilöiden vinkkien perusteella. Sisältö on sitä mitä perheet kaipaavat ja mitä kätilöt toivovat perheiden tietävän. Mukana kehittämässä on myös neuvolan terveydenhoitajia, joiden vastuulla synnytykseen valmistautuminen tällä hetkellä Suomessa on.

Kun haluat valmistautua riittävästi synnytykseen tai haluat Synnäri 360° kierrokselle, niin tule Synnytyksen ABC:n verkkovalmennukseen!

 

Paras alku perheellesi Doules Doula Marjaana

 

Kommentoi