Synnytyksen lyhyt oppimäärä

Synnytyksen lyhyt oppimäärä -synnytysvalmennus

Synnytyksen lyhyt oppimäärä kertoo sinulle tunnissa synnytyksen perusteet.

Siinä käydään läpi synnytyksen oleellisimmat perusteet, jotka jokaisen synnytyksessä mukana olevan tulisi tietää, niin odottajan kuin tukihenkilön.

Jokainen henkilö tuo synnytykseen ja synnytysympäristöön oman panoksensa ja sillä on vaikutusta synnytyksen kulkuun. Huoli, stressi ja kiire hidastaa synnytystä adrenaliinin kautta. Luottamus ja turvallisuus puolestaan edistävät synnytystä oksitosiinin kautta ja vähentämällä stressihormoneita.

Lyhyt oppimäärä kertoo nimensä mukaisesti synnytyksen perusteista lyhyesti ja selkeästi niin, että jokainen synnyttäjä ja tukihenkilö pystyy paremmin luottamaan synnytykseen ja kokemaan olonsa turvallisemmaksi.

Synnytyksen lyhyt oppimäärä

Äänikirja

Kirja julkaistiin ensimmäiseksi äänikirjana elokuussa 2019 Book Gardenin kautta. Myöhemmin tulossa myös äänikirja.

Äänikirja on ostettavissa täältä.

Äänikirja on myös kuunneltavissa eri äänikirjatoimijoiden kautta, kuten

Tervetuloa aloittamaan matka kohti parempaa synnytystä!

Lyhyt oppimäärä on kirjoitettu sopivaksi niin cis-, trans- kuin muunsukupuolisille synnytykseen valmistautumiseen.

Kirja sopii myös erilaisissa perhetilanteissa oleville. Siinä on huomioitu niin itsenäiset odottajat kuin muut tavanomaisesta eroavat perhetilanteet.

Synnytyksen lyhyt oppimäärä sopii osaksi perhevalmennuksen synnytysvalmennusta odottajille ja mahdollisille tukihenkilöille myös silloin, kun neuvolan valmennus tuntuu kohdistuvan liikaa ydinperheisiin.

Äänikirja ja sen jatko

Synnytyksen lyhyt oppimäärä on kuunneltuna 1h mittainen ja se sisältää tärkeimmät perusteet. Se ei ole kokonainen synnytysvalmennus vaan lyhyt katsaus tärkeimpiin asioihin niille, joille synnytysvalmennus on uusi asia ja jotka haluavat päästä helpolla tavalla alkuun valmistautumisessa.

Synnytyksen ABC:n verkkokurssi on jatkoa lyhyelle oppimäärälle ja siitä on helppo jatkaa valmistautumista. Synnytyksen ABC:n synnytysvalmennuksessa käydään perusteiden lisäksi laajemmin läpi mm. 6 askelta kohti terveellistä ja turvallista synnytystä, lääkkeelliset kivunlievitykset ja laajemmin rutiinit ja toimenpiteet.

Tervetuloa kuuntelemaan Synnytyksen lyhyt oppimäärä ja kiinnostuksen herätessä tervetuloa Synnytyksen ABC:n synnytysvalmennukseen!

Jos vielä mietit, mitä haluat, niin tilaa ilmainen Synnytysposti ja lähde matkalle synnytykseen valmistautumiseen!

Synnytysposti sisältää viisi viestiä alkuun ja sen jälkeen viestejä tulee harvakseltaan. Viestejä voi tulla, kun blogiin tulee uusi postaus tai on julkaistu mielenkiintoisia tutkimuksia.

Kun synnytys on ohi etkä tarvitse synnytykseen liittyvää tietoutta enää, pääset listalta pois klikkaamalla jokaisen viestin lopussa olevaa unsubscribe-linkkiä.